Периоди & Условия

 

Лица под 18г. могат да направят поръчка от интернет магазина само с участието на родител или настойник.

Цените на стоките в онлайн магазина са в български лева с включен ДДС

 

 

.

 

 

 Всеки, който възнамерява да извърши покупка чрез магазина за електронна търговия на „Риболовен магазин” може да го направи по един от следните начини:

 1. С имейл: info@ribolovenmagazin.com и да посочи задължително телефон за връзка, адрес за доставка /данни за фактура, ако желае такава/ и да опише артикулите, към които проявява интерес.

 2. Чрез бутонът „ПОРЪЧАЙ” в сайта.

 3. Чрез заявка на тел. 0898629091

 Ако продукт от Вашата заявка е изчерпан, но все още фигурира в нашия сайт ние ще се свържем с Вас, за да уточним поръчката.

 За всяка направена заявка наш служител ще се свърже с Вас, за да се уточните и потвърдите доставката.

 В случай на неточни данни – имена, телефон и адрес или при невъзможност да се свържем с Вас, за да потвърдите поръчката, то тя се счита за НЕВАЛИДНА и няма да бъде изпратена.

" www.ribolovenmagazin.com" си запазва правото без предупреждение да прави промени в дизайна на сайта, в характеристиките на продуктите и в цените им.

За оплаквания, предложения и неточности можете да се обръщате към нас на GSM:0898629091или да изпращате имейл на info@ribolovenmagazin.com

Сайтът на „Риболовен магазин” Ви дава възможност да изпращате коментари за всеки продукт, да задавате конкретни въпроси, да давате предложения и идеи, но в случай, че тези коментари са противозаконни, неприлични, опасни, заплашителни и уронващи авторитета на трети лица, www.ribolovenmagazin.com  си запазва правото да премахва и редактира такова съдържание.

Продуктите, които могат да бъдат върнати трябва да бъдат в оригинална опаковка, безупречен търговски и технически вид.

За всички неуредени въпроси в Общите условия, между магазин www.ribolovenmagazin.com и Клиентите се прилагат разпоредбите на действащото законодателство на Република Българи. "Риболовен магазин"се ангажира да защити информацията предоставена от Вас при изпратен е-mail. Информацията остава поверителна и се използва само за да изпълним Вашата поръчка.

В случай, че Вие сте дали съгласието си ние ще Ви изпращаме e-mail с нови продукти и промоции.

Магазин „Риболовен магазин” не носи отговорност за невярна информация посочена от производителя.

ГАРАНЦИЯ:

Ние гарантираме, че към момента на изпращане продуктът няма недостатъци, които да намалят стойността му или годността му за употреба.

Не се приемат рекламации за дефекти, причинени от неправилна употреба, натоварване или съхранение на стоката.

В случай на направени опити за ремонтиране и/или нарушена цялост на продукта клиента няма право да предявява рекламация.

Разходите по връщането на продукти, закупени от електронния магазин на „Риболовен магазин” са за сметка на КЛИЕНТА.