Категории
Зимен костюм Norfin EXTREME 4
Зимен костюм Norfin EXTREME 4 Зимен костюм Norfin EXTREME 4 Зимен костюм Norfin EXTREME 4 Зимен костюм Norfin EXTREME 4 Зимен костюм Norfin EXTREME 4 Зимен костюм Norfin EXTREME 4 Зимен костюм Norfin EXTREME 4 Зимен костюм Norfin EXTREME 4 Зимен костюм Norfin EXTREME 4 Зимен костюм Norfin EXTREME 4 Зимен костюм Norfin EXTREME 4 Зимен костюм Norfin EXTREME 4 Зимен костюм Norfin EXTREME 4

Зимен костюм Norfin EXTREME 4

Производител: NORFIN
Код на продукт: 335004
Наличност: В наличност
Цена: 815.00лв 649.00лв

Опции


* Размер:

EXTREME 4
В зимната си колекция за 2015/16 Norfin въвежда най-новата версия на популярния костюм от серията Extreme. Главна особеност на Extreme 4 е неговата подвижна изолация във вътрешната част на якето, а във външната част има висококачествена Hollofill - изолация. Всичко това в комбинация позволява да се носи до температури до -35 градуса.
ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА:
Външният слой на костюма е направен от високотехнологичния многослоен материал NORTEX, който е дишащ и предпазва от лоши метеорологични условия, като в същото време е напълно ветро и водоустойчив. Материята е много издръжлива и с много добра изолация като осигурява топлина и комфорт при температури до -35 ° C. Моделът е снабден YKK-цип , което е гарант за качество, гъвкавост и висока производителност.
Материал: NORTEX ДИШАЩ
Хидроизолация: 6 000 mm
Дишане: 6 000 гр / м² / 24 часа
Изолация: HOLLOFIL          ГОРНИЩЕ -
Качулката може да се регулира на две места с връзки, като по този начин надеждно се защитава лицето от сняг и дъжд.Моделът е снабден с висококачествен двупосочен YKK цип. Над него има лента с "велкро", която предпазва ципа от външни влияния - предотвратява проникването на валежи, вятър и подобрява цялостната топлоизолацията.Горната част на костюма разполага с множество джобове. На нивото на гърдите има два странични джоба снабдени с надеждни ципове. От вътрешната страна също има джобове с цип за сигурно съхранение на документи.Ширината на долната част на горнището, ако е необходимо може да се регулира с помощта на еластичен шнур. По този начин най-добре се запазва натрупаната в тялото топлина.Долната част на ръкавите могат да се стягат посредством "велкро" лепенки. Еластичен вътршен неопренов маншет осигурява допълнителна защита на ръцете от студа и вятъра.ВЪТРЕШНО ЯКЕ  - Снабдено с Hollofil - изолация.ГАЩЕРИЗОН ​ - Еластична регулируема лента чрез стягане по ширината допринася за по- удобно носене. Лентови примки позволяват използването на колан, на който може допълнително да се монтират принадлежности за риболов или сгъваем нож. Гащеризонът е снабден с висококачествен YKK цип - изключително здрав и издръжлив.На коленете има сменяеми меки вложки за допълнителна изолация от студа.Долната част на гащеризона също е религулируема с "велкро" лепенки. По този начин може лесно да се носи над обемни обувки или ботуши.Към целият костюм е включена практична и здрава чанта за неговото съхранение и лесно транпортиране.